Cornflakespanerad rödtungafilé med remouladsås, citron och kokt potatis
Dessert
Chokladtårta med grädde
MENY 2 • 239:-
Förrätt
Tomatsallad med rostad bröd
Varmrätt
Helstekt fläskfilé med champinjonsås och stekt potatis
Dessert
Äppelpaj med vaniljsås
MENY 3 • 239:-
Förrätt
Hemlagat vitlöksbröd med tzatziki och rucola
Varmrätt
Ugnsbakad kycklingfilé fylld med fetaost – servas med ris och currysås
Dessert
Inlagd fruktsallad med sirap
MENY 4 • 269:-
Förrätt
Dragonstekta champinjoner med vitlöksbröd
Varmrätt
Ugnsbakad lammstek provenscale med råstekt potatis och timjamsås
Dessert
Kladdkaka med grädde
MENY 5 • 299:-
Förrätt
Varmrökt lax med pepparrotssås, citron och dill
Varmrätt
Svensk biffstek med lök, stekt potatis, madeirasås och bearnaisesås
Dessert
Äppelpaj med vaniljsås
MENY 6 • 349:-
Förrätt
Lax- och stenbitsröra på toast med kokt ägg, dill och citron
Varmrätt
Cour de filé Provencal – Oxfilé med råstekt potatis och persiljesmör
Dessert
Blåbärspaj med vaniljsås
LIBANESISK MENY
Libanesisk meza • 250:-
Hommos, taboule, lebne, ziton, baba-ganugh, muaganat, kabis, vitlökscreme, bivas, sfihna, falafel, ett fat med grönsaker och en grillmix-tallrik med kycklingspett, köttfärsspett, fläskspett, bivas, grillad tomat, vitlökscreme och pommes frites